lalala raya..

arghh..tday rase nak pengsan.byk nye hal..kueh raye pon blom abes lg..so ain, kne focus lebey.(sambil terbayang2 handbag hijau guess)..erm, kasut nose pon jadi la..owh crocs pon nak jgk..mell br dpt cotton candy malindi baru.jeles ok.

pening dari smlm xilang2..hilang time tdo jek.pas bangun, i cn feel pening tu dtg berlari2.wah…ganaz.ttbe rindukan jari jemari linda tuk tarik rambut buang angin..hehehe.syok.

wah..baju raye hubby, my kasut raye, my handbag, baju raye nurin, baju raye lan, lagi nak treading lagi…facial ngan kak niez harap maklum mmg da xsempat..carik sarung kusyen tuk his granny’s house pon xsempat.so raye ni, sume edisi tangkat muat kot?or asal ade?ermmm.

raye balik mane?erm…hihi.hubby n aku dr awal2 lagi mmg xpenah pikir isu nih.slalu bia last min.sbb masing2 bagi peluang tuk both family decide dlu.then br kite follow their plan.both side’s plan..

tp tang raye ni, org ckp utk bebudak je raye..btul la.bunga api, baju raye kurung, jeans lagi, skirt lagi, socks ke..sume baru..hehe..tp, raye aku ni, aku dedicate tuk our olders je la..veteran.ermm berape lame lagi nak kesempatan nak celeb ngan mereka.. raye ni nak celeb ngan sume nenek2 ku.termasuk his granny jugak..so keputusan nya ialah, last pose berbuka ngan tokmek, and pagi raye bersama his granny and nenek sepakat..hopefully nenek2 ku sume happy di pagi raye..n sihat2 selalu..dan happy lagi.dan cantik.heheheh.nenek2 ni comel dan cantik lah.

erm advice from maksu, ade 3 event penting menjelang raye..last berbuka pose, malam raye n pagi raye..so aku rase, dgn keizinanNya, insyaallah aku dpt beraya dengan sume yang aku plan…amin.

ok, tuk my darling lynto, pza, jane, ida n foe, ana, selamat menyambut aidilfitri dengan org tersayang.

tuk yg status bertunang pon same la..hope u guys enjoy the moments.. 🙂 xlupe plak to those yg da jadi parents.. hehehe.

salam.

Advertisements

2 thoughts on “lalala raya..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s